Vores vilde verden - Helle og Uri Løvevild Golman

”VORES VILDE VERDEN”- FOTOGRAFER FORANDRER VERDEN MED STORE OG SMÅ SKRIDT

DKI står for pakning og forsendelse af bogen ”WILD” fra vores fuldautomatiske kasselager fra den 16. december.

Der findes mennesker, der er så inspirerende, at de formår at ændre verden, hvor de kommer frem. Sådanne mennesker er fotograferne Helle og Uri Løvevild Golman, som du måske kender fra TV 2’s dokumentar ”Vores Vilde Verden.”

De to professionelle fotografer har i årevis været explores for National Geographic, ambassadører for Canon og medlem af Eventyrernes Klub.

For år tilbage satte de sig for at drage ud på 25 ekspeditioner til de sidste vilde steder på planetens syv kontinenter. De kaldte det Project WILD.

De to eventyrere har sejlet i Arktis og på utallige floder og søer verden over. De har vandret i ørkener, jungler og ventet i timevis på at få det helt rigtige billede. De er blevet bidt af alverdens insekter, har haft malaria og fotograferet kystulven i Nordamerika, blot to centimeter fra kameralinsen. 

Overfaldet i Afrika
TV 2-dokumentarserien ”Vores Vilde Verden” fulgte dem på tre af deres ekspeditioner.

På parrets næstsidste ekspedition til Gabon, i Afrika, i december 2017 gik det galt. De to naturfotografer blev på et marked forsøgt dræbt af en mand med en kniv, og det gik hårdest ud over Uri Løvevild Golman, som blev stukket ti gange i blandt andet maven, hjertet, halsen og hovedet.

Efterfølgende lykkedes det læger på militærhospitalet i Gabons hovedstad, Libreville, at redde Uri Løvevild Golmans liv. Han blev senere fløjet hjem til videre behandling på Rigshospitalet i København. Uris førlighed var umiddelbart gået tabt, og han havde mistet talens brug. Nu ventede langvarig genoptræning.

Genskriv planets fremtid
Den kamp følger TV 2’s nye afsnit ”Vores Vilde Verden – En ny begyndelse”. Det har premiere 16. december.

I oktober udkom desuden første udgave af Uri og Helle Løvevilds nye bog ”Wild –What You Love You Will Protect.”
Bogen kan købes af os alle, og den bliver i en særudgave givet til verdens ledere – næste år skal parret for eksempel mødes med paven.

Med bogen til verdens-lederne følger en eksklusiv specielt designet Montegrappa pen og ordene:
”Denne bog dokumenterer verdens sidste vilde natur – og med denne pen har du magten til at genskrive vores planets fremtid.”

Men det stopper ikke her:

De to ildsjæle har samtidig i 2018 stiftet fonden WILD Nature Foundation, der har til formål at sikre naturbevarelse på de 7 kontinenter ud fra devisen ”Det, du elsker, beskytter du.” Med i bestyrelsen sidder blandt andet Nationalmuseets direktør Rane Willerslev og Maria Reumert Gjerding, der er præsident for Danmarks Naturfredningsforening og formand for Danmarks Naturfond.

Hos DKI Logistics A/S støtter vi op
– Helle og Uri Løvevild Golman er inspirerende mennesker – det har vi mærket på egen krop her hos DKI Logistics A/S, fortæller account manager Peter Jensen Barnkob.

Vi har nemlig fået æren af at stå for pluk og pak samt forsendelse af bogen “WILD”.

Vi modtog i sidste uge ca. 2000 af andet oplag her hos DKI til distribution i forbindelse med TV-udsendelsen på onsdag.

– Hos DKI har vi i årevis været opmærksomme på miljø og bæredygtighed. Vi arbejder på at nedbringe dieselforbrug på vores lastbiler. Vi har elbiler i vognparken, og vi har forskellige el- og energibesparende løsninger i virksomheden såsom solceller og LED-belysning, fortæller Peter Jensen Barnkob.

Vi har i samarbejde med Horsens Alliancen arbejdet med CSR ved at skabe plads til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, da vi ved, at alle mennesker har værdi.

– Men Helle og Uri Løvevild Golman har udfordret os, og vi har lovet dem at arbejde endnu mere med vores grønne profil. Det glæder vi os til.

– Vi er meget stolte af at indgå dette samarbejde, og vi vil gerne støtte en god sag, der har betydning for hele planeten, siger Peter Jensen Barnkob.

Derfor er vi selvfølgelig klar til at pakke og sende ”WILD” fra vores fuldautomatiske kasselager fra 16. december, så den kan nå frem under juletræerne – og ikke mindst ind i hjerterne på dens modtagere.

Foto:
Uri & Helle i British Columbia, Canada.
Foto: Thomas Gerhardt. 
 


Her kan bogen WILD købes:

www.weareprojectwild.com/shop

Facebook side: WILD

https://www.facebook.com/theprojectwild

Instagram: we_are_project_wild

https://www.instagram.com/we_are_project_wild/

A Really WILD Talk: 10 min. talk om hvem Helle og Uri Løvevild Goldman er, hvad de tror på og Project WILD

https://vimeo.com/user91610273

Rewriting the Future of our Planet: 1,5 min videofilm fra vores ekspedioner

https://vimeo.com/user91610273

Kystulve: 30 sek. klip med kystulven der er helt tæt på

https://vimeo.com/user91610273


Fik du læst casen: Collicare sender tog fra Italien til DKI’s lager i Køge

Læs om andre cases

LARS FRA DKI HJÆLPER BORGERNE MED TELEMEDICIN

Telemedicinske løsninger bliver mere og mere udbredte. DKI Logistics A/S hjælper Fælles Service Center i Region Midtjylland med logistikken. Når diabetespatienter på Regionshospitalet i Horsens, som en del af deres behandling, får en blodsukkermåler hjem til sig og...

COLLICARE SENDER TOG FRA ITALIEN TIL DKI’S LAGER I KØGE

Tog er et miljøvenligt alternativ, hvis du skal have transporteret tungt gods over længere strækninger. Vidste du, at tog i mange tilfælde er et både billigere, hurtigere og mere miljøvenligt alternativ til at køre gods rundt på landevejene med lastbiler? Derfor er vi...

RONNIE ER ROYAL UNIBREWS MAND I DKI

Afdelingslederne hos DKI Logistics A/S har tæt og direkte kontakt med kunderne. Det gør arbejdsgangene smidigere for kunderne, og jobbet mere interessant for de ansatte. - Det er som at have sin egen virksomhed. Sådan lyder en del af forklaringen fra afdelingschef...

Har du spørgsmål, så kontakt os

70 20 24 08
sales@dki-logistics.dk