Emil er elev hos DKI: Der er altid en masse at lave

– Man lærer en masse. Lige nu lærer jeg at foliere og at printe følgesedler til alt det, der er plukket og pakket.
Sådan lyder det fra 19-årige Emil Flensted Bahn Petersen, der er i lære som lager- og logistikoperatør på DKI Logistics’ lokation i Køge.
Emil Flensted Bahn Petersen har været i lære et år. Uddannelsen tager cirka 3 år, da han er i mesterlære og veksler mellem skoleophold og arbejde på lærepladsen.

Hans vej til lærepladsen gik gennem hans kusine:
– Hun kendte chefen, og så kom jeg til jobsamtale, fortæller Emil Flensted Bahn Petersen, der er glad for lærepladsen:

– Jeg er ikke sådan en, der vil sidde ved en computer. Jeg vil gerne lave noget med mine hænder, og der er heldigvis meget at lave hos DKI.

Søde folk og et godt miljø

Som lager- og logistikoperatør-elev hos DKI kommer man til at arbejde med en lang række forskellige opgaver. Emil Flensted Bahn Petersen har for eksempel lært at laste en container med en truck.

– Det, at man får hele pakken, og man lærer en masse, kan jeg godt lide. Man kommer ud og laver alt muligt, siger han.
– Og det er fedt, at alle folk er søde, og at der er et godt arbejdsmiljø med orden i tingene, fremhæver han.

Han tøver da heller ikke med at anbefale uddannelsen til andre:
– Man skal være glad for at tage ved, for der er altid meget at lave, og man bliver bare sat i gang, siger han tilfreds.

LÆS OGSÅ: Uddannelsen til lageroperatør overraskede Nickolaj

Læs om andre cases

LARS FRA DKI HJÆLPER BORGERNE MED TELEMEDICIN

Telemedicinske løsninger bliver mere og mere udbredte. DKI Logistics A/S hjælper Fælles Service Center i Region Midtjylland med logistikken. Når diabetespatienter på Regionshospitalet i Horsens, som en del af deres behandling, får en blodsukkermåler hjem til sig og...

COLLICARE SENDER TOG FRA ITALIEN TIL DKI’S LAGER I KØGE

Tog er et miljøvenligt alternativ, hvis du skal have transporteret tungt gods over længere strækninger. Vidste du, at tog i mange tilfælde er et både billigere, hurtigere og mere miljøvenligt alternativ til at køre gods rundt på landevejene med lastbiler? Derfor er vi...

RONNIE ER ROYAL UNIBREWS MAND I DKI

Afdelingslederne hos DKI Logistics A/S har tæt og direkte kontakt med kunderne. Det gør arbejdsgangene smidigere for kunderne, og jobbet mere interessant for de ansatte. - Det er som at have sin egen virksomhed. Sådan lyder en del af forklaringen fra afdelingschef...

Har du spørgsmål, så kontakt os

70 20 24 08
sales@dki-logistics.dk