Bestseller: Dedikeret logistikpartner

”Vi har hos BESTSELLER gennem noget tid arbejdet sammen med DKI Logistics og brugt et af deres lagre som NOOS (Never Out Of Stock) Bufferlager. Siden åbningen af vores lager i Fredericia rykkede vi alle NOOS varer ud af DKI for at anvende DKI lageret til distributionslager for vores sortimentvarer.

I en omskiftelig verden har BESTSELLER brug for fleksible, omstillingsparate og professionelle logistikpartnere, og en sådan partner har vi fundet i DKI Logistics.
Uanset hvilke ændringer eller rettelser i driften vi har haft behov for, er vi altid blevet mødt af et DKI Logistics team, der er dedikeret, løsningsorienteret og altid med optimering i fokus.”

JAKOB NAGEL AALLING
LOGISTICS / HEAD OF 3PL
BESTSELLER

Læs om andre cases

UMAGE: “En meget stærk B2B-lagerløsning”

Kvalitet, kundecases og pris afgjorde UMAGEs valg af DKI LOGISTICS. Flad struktur, pro-aktivitet og snor i processen har gjort samarbejdet til en succes. Der var ikke noget overladt til tilfældighederne, da Umage i begyndelsen af 2020 ville finde en samarbejdspartner...

ABUS: ”DER ER VALUE FOR MONEY”

”Vi fik en lager-løsning, der er tilpasset vores behov.” Sådan beskriver Kim Møller-Nielsen, der er administrerende direktør i ABUS-Gruppen Nordic A/S baggrunden for, at ABUS valgte at lade DKI Logistics A/S håndtere en del af virksomhedens lager. - Vi har vores eget...

HAR DU SPØRGSMÅL? TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS

70 20 24 08
sales@dki-logistics.dk