IT & Automatisering

Integration til dine IT-systemer, automatisering af processer og data-drevne forbedringer.

Hos DKI Logistics vil vi være din foretrukne logistikpartner på datadrevne og automatiserede totalløsninger.

Vi har ikke mange standard-løsninger hos DKI Logistics. Vi bestræber os nemlig altid på at skabe en tilpasset løsning, der passer præcis til dit behov, og som letter din hverdag.

Det gælder også, når vi indtænker IT og automatisering. Her får du en bred palette af integrations muligheder:

E-commerce:

Uanset hvilket af de gængse systemer du har bygget din webshop i, kan vores IT-afdeling bygge det sammen med den perfekte lagerløsning. Det giver dig fleksibilitet og mulighed for at arbejde på at få så mange ordrer igennem systemet som muligt.

Lagerhotel og lagerhåndtering:

Services som stregkode-skanning og RFID er en integreret og naturlig del af vores hverdag, og vores system udvikles til stadighed, så det er blandt de absolutte bedste i branchen. Vi ønsker at være transparente og tilgængelige – også indenfor vores IT løsninger.

Transport:
Du booker let via vores kunde-webportal eller en direkte integration, og der er selvfølgelig fuld track-and-trace på alle dine forsendelser, så du til en hver tid kan følge din sending.

SMALLSTUFF: VI ER BEVET MØDT MED PROFESSIONALISME

“Hos DKI Logistics fik jeg en professionel og meget venlig rådgivning helt fra begyndelsen. Det var lige fra at få defineret, hvordan det skulle lande prismæssigt til, hvordan vores varer skulle håndteres. Al praktikken fik vi hurtigt hånd om.”

– Sisse Rie Holmer, CEO for brandet Smallstuff, der sælges via forhandlere og i egen webshop. Smallstuff har outsourcet sit lager til DKI.

Læs hele casen her

AUTOMATISK KASSELAGER

Vi forestår den samlede vareforsyning til samtlige sygehuse, sundhedshuse, institutioner, praktiserende læger samt øvrige sundhedssektor i Region Midtjylland.

Vi har investeret 190 millioner kroner i et fuldautomatisk kasselager og en ny lagerhal. Anlægget er med 72.000 kasser i fuld drift, og der kan plukkes op til 3000 enheder i timen.

Anlægget er state of the art i Danmark og revolutionerer lagerhåndtering, idet det flytter princippet om man-to-goods til goods-to-man.

Selvkørende trucks

I forsommeren 2021 tog vi 2 nye højlagre på tilsammen 43.000 kvm. i brug på vores lokation i Horsens. De to nye højlagre er med selvkørende, ubemandede gaffeltrucks ved hjælp af den såkaldte AGV-teknologi.

HAR DU SPØRGSMÅL? TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS

70 20 24 08
sales@dki-logistics.dk

HAR DU LÆST VORES CASES?

Læs mere om vores kunder og løsninger her