Værdier

DKI Logistics A/S åbner 15. august en afdeling i Herning.

DKI Logistics – Member of Rhenus Logistics er meget mere end summen af al vores viden og færdigheder. Virksomheden er vores kultur, vores daglige arbejde og vores oprindelse, der holder virksomheden sammen og giver os vores identitet som en del af Rhenus-Gruppen.

MEN HVAD ER DET SÆRLIGE VED RHENUS-GRUPPEN?
Hver af vores mere end 37.500 kolleger vil sandsynligvis besvare det spørgsmål på hver sin måde men alligevel med svar, der ligner hinanden. Derfor gennemgik Rhenus-Gruppen internationalt en intern værdiproces for at sætte præcise ord på de værdier, der binder os sammen nationalt og internationalt.

Her er resultaterne:

DE FEM RHENUS-VÆRDIER
Rhenus kombinerer mere end 100 års logistikerfaring med kundeforståelse og teamwork. Vores historie og den viden, vi har skabt gennem årene, kan opsummeres i fem hovedværdier.

KUNDEFOKUSEREDE LØSNINGER
Vi forstår vores kunders forretning og former fremtiden sammen med dem. På baggrund af erfaring og med stor fleksibilitet skaber vi løsninger til dine individuelle behov. Det hjælper Rhenus-Gruppens decentrale organisation, det høje it-kompetenceniveau og medarbejderes innovative ånd med til.

Tilfredse kunder er grundlaget for vores succes. Med proaktiv handling og stort engagement plejer vi hver eneste dag langsigtede og pålidelige relationer. Vores kunder værdsætter os som ligeværdige partnere, fordi vi takket være vores dybe forståelse for logistiske processer kan tilbyde dem reel merværdi. Ved at bruge vores store fleksibilitet og høje it-kompetenceniveau betragter vi vores kunders individuelle krav som en kærkommen udfordring. Vi dvæler ikke ved fortiden eller forhindringer, men koncentrerer os om at finde den rigtige, pragmatiske løsning for vores kunder. Vi ser fremad og fokuserer på det, der gør os stærke, både eksternt og internt.

MEDARBEJDERORIENTERING
Vi gør som medarbejdere en forskel, fordi vi er virksomhedens hjerteslag. Hver og en af os er med til at bidrage til vores fælles succes med viden, motivation og engagement. Derfor er gensidig respekt og påskønnelse en topprioritet for os.

Den enkeltes faglige kompetence og iværksætterenergi er en afgørende faktor for vores succes. Derfor tilbyder vi alle, der ønsker at udvikle sig på jobbet, et attraktivt arbejdsmiljø og personaleudvikling. Det er solidt forankret som et strategisk mål.

Vi er et stort team, og hver af os har sine unikke evner. Som familieejet virksomhed passer vi på hinanden og behandler hver enkelt med respekt.

IVÆRKSÆTTERÅND
Vi udvikler idéer, giver nyt skub og tager tingene i egen hånd. Takket være vores decentrale struktur er det nemt bidrage og derved sammen udvikle et stort momentum. Sådan former vi ikke kun vores fremtid, men også vores kunders fremtid.

Som familieejet virksomhed tilskynder vi til iværksætterånd fra hvert eneste teammedlem. Det hjælper vores decentrale struktur med mange markedsfokuserede forretningssegmenter os med. Vi tror på fællesskabets intelligens og bruger den til at skabe pragmatiske, resultatorienterede løsninger for vores kunder. På baggrund af individuelle krav udvikler vi standarder, der gør livet lettere for alle. For at understøtte gode initiativer giver vi opmuntring, tillid og støtte. Vi accepterer gerne enkeltstående fejl for at opnå mere energi og ydeevne for os selv og vores kunder.

INTEGRITET
Vi deler fælles værdier og overholder dem. Det skaber tillid og giver tryghed både internt og eksternt. På den måde sikrer vi langsigtede relationer og succes, både for os selv og vores kunder.

I vores familieejede virksomhed har stærke relationer høj prioritet. Ved at arbejde sammen kan vi udvikle løsninger, forenkle processer og accelerere succes. Mens state-of-the-art it-systemer hjælper os med at gøre det, er vores personlighed det, der virkelig skaber tillid. Takket være vores jordnære attitude, ærlighed og høje niveau af engagement i den fælles sag giver vi vores kunder og kolleger tryghed ved at have den rigtige partner. Tryghed og gensidig tillid betyder, at vi kan overleve midlertidige kriser, fordi det altoverskyggende ønske om fælles succes forbliver i fokus.

KONTINUITET
Vi handler med henblik på i morgen. I generationer har vi været forpligtede til langsigtede relationer og bæredygtig succes. Vi former løbende forandringer.

Vores verden er under forandring. Og det sker i stadig kortere cyklusser. I over hundrede år har vores virksomhed været i konstant udvikling. For os betyder kontinuitet at forblive nysgerrige og åbne over for nye ideer. På den måde kan vi forme fremtiden. Da vi er økonomisk uafhængige og solidt placeret i tredje generation af familien, kan vi gøre det roligt og med fremtiden for øje. Vi udvikler et personligt og tillidsfuldt forhold og passer på vores kunder og samarbejdspartnere gennem mange år.

 

Se, hvad vores kunder siger om os >

Læs mere om vores CSR-arbejde >

Følg med i de seneste nyheder >

HAR DU SPØRGSMÅL? TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS

70 20 24 08
sales@dki-logistics.dk

HAR DU LÆST VORES CASES?

Læs mere om vores kunder og løsninger her