DKI Logistics

Gennem 20 år har vi hos DKI Logistics udviklet os sammen med vores kunder. Samtidig har vi holdt fast i de værdier, der er grundlag for succes. Lær os bedre at kende her – for måske er vi et godt match?

Sådan sikrer vi dig let og hurtig service

Vi tror på, at de bedste løsninger bliver til i et partnerskab mellem dig, os og vores dygtige medarbejdere.

Vi tror på, at samtale og samarbejde er den bedste vej frem. Det er også nødvendigt for at skabe den rigtige løsning til dig.

Vi har i DKI Logistics en flad struktur. Det betyder for dig, at der ikke er langt fra tale til handling. Det giver dig en hurtig og god service.

Hvert lagerområde har egne teamledere, der har styr på de enkelte produkter. Det er teamlederne, der står for den daglige kontakt med dig.

Et sådant partnerskab giver dig den bedste og hurtigste service.

Tidssvarende løsninger til tredjeparts­logistik

Når vi siger, at vi har kunden i centrum, så mener vi det. Når kunden er glad, så er vi glade. Og selvom vi tror på, at vi har fundet en formel, der virker, så hviler vi ikke på laurbærrene. Vi har hele tiden øjnene på fremtidens udfordringer og opgaver. Det har vi, fordi vores kunders verden hele tiden udvikler sig. Derfor udvikler vi konstant vores forretning, og måden vi gør tingene på. På den måde kan vi tilbyde vores kunder tidssvarende løsninger på nuværende og fremtidige opgaver.

Vi tager vores medarbejdere seriøst, for uden dem var vi ikke noget. Derfor giver vi dem de bedste muligheder for at brillere i hverdagen på vores lokationer i Horsens, Køge og Herning. Det, tror vi, gøres bedst med frihed under ansvar og videreuddannelse.

En solid virksomhed med stor erfaring inden for logistik

Vi sætter en ære i at være økonomisk uafhængige. 

Vi tror på, at det skaber tryghed for både vores kunder og vores medarbejdere. Når der er styr på økonomien, kan vi bruge energien på det, vi bedst kan lide: At yde den bedste service på markedet.