6.10.2021

Nomineret til EY Entrepreneur Of The Year 2021

Vores stifter, Preben Borregaard, er blevet nomineret til EY Entrepreneur Of The Year 2021.

EY Entrepreneur Of The Year, Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, er en hyldest til de entrepreneurer, der opbygger og driver succesfulde og dynamiske virksomheder.

EY Entrepreneur Of The Year adskiller sig markant fra andre vækstkonkurrencer ved at fokusere på mere end entrepreneurernes og virksomhedernes evne til økonomisk vækst. I arbejdet med at finde årets vækstskaber lægger EY og juryen lige så stor vægt på entrepreneurens rolle, værdier og ledelse – og ikke mindst samfundsmæssige engagement.

“Det kræver noget helt særligt at skabe en virksomhed, der – også på langt sigt – skaber værdi. Det kræver mod, vedholdenhed og høje ambitioner, og når man møder skepsis og kritiske røster skal man kunne holde fast i sine mål for at gøre sin drøm til virkelighed,” skriver EY på sin hjemmeside.

Preben Borregaard lægger vægt på at kombinere digital udvikling med gammeldags dyder. Derfor vil DKI Logistics være den foretrukne logistikpartner i Danmark på automatiserede og datadrevne totalløsninger. Samtidig har vi for eksempel en meget flad struktur, der betyder, at kunderne taler direkte med den enkelte teamleder, der har ansvaret for kunden.

Vi tager vores rolle i samfundet alvorligt og ser det som en naturlig del af bidrage til det rummelige arbejdsmarked med plads til alle.

Regionskåringen finder sted hos Mercedes-Benz i Tilst 30. november 2021, før landsvinderen bliver kåret den 13. januar 2022 i København.

Har du spørgsmål, så kontakt os

70 20 24 08
sales@dki-logistics.dk

Har du set vores cases?

Se nogle af vores kunder og løsninger.