Mangler billede

Distribution

Vi sørger for, at dine varer leveres til tiden og med den bedste service.

DKI Logistics Group er strategisk placeret to steder i landet: I Horsens og i Køge. Det betyder, at vi dækker hele Danmark fra dag til dag. DKI Logistics Group i Horsens er placeret lige ved E45, mens lageret i Køge er placeret lige ved E20. Begge lagre ligger fri fra byen, så man slipper for unødvendige bilkøer. På den sikrer vi den bedste og hurtigste service.

Vi arbejder med den seneste opdaterede teknologi, som gør det let for både kunder og medarbejdere. Al booking foregår via vores kunde-login og tager udgangspunkt i vores kunders behov.

Vi overvåger læsningen af de mere end 250.000 paller som vi leverer om måneden, ned til mindste detalje, så vore kunder kan føle sig sikre på, at tingene bliver pakket og håndteret til punkt og prikke,

Vores distributionsservice tilbyder dag til dag levering til alle brofaste forbindelser, ligesom vi også leverer om natten, hvis det er det, der er behov for. Vi leverer både til B2B og til B2C, og alle forsendelser har fuld track and trace.

Vi bruger kun danske chauffører, fordi vi synes, det er vigtigt, at vores chauffører uden problemer kan tale med vores kunder på kundernes præmisser.

Vi tror på vores distributionsservice, hvor leveringssikkerheden er i top.