Preben Borregaard
27.04.2021

DKI Logistics stifter har 20-års jubilæum

Den 1. april var det 20 år siden, at administrerede direktør Preben Borregaard stiftede lager- og transportvirksomheden DKI Logistics A/S. Preben Borregaard startede sin karriere i 1973, da han kom i lære i speditionsafdelingen hos Wilhelm Chr. Bech, en anerkendt rederi- og skibsmægler. I 1979 blev speditionsafdelingen solgt til DFDS, og DFDS Transport A/S i Jylland blev etableret. Som 25-årig var Preben Borregaard den yngste fuldmægtig i DFDS’ historie. Han blev siden underdirektør i DFDS Transport, inden han forlod virksomheden i forbindelse med salget til DSV. 

Dette blev startskuddet for DKI Logistics. Kollegerne Kent Mau og Kim Bundgaard fulgte med på rejsen, og de er stadig ansat hos DKI Logistics i dag. Siden 2001 har virksomheden udvidet medarbejderstaben til 260 fuldtidsansatte, og DKI Logistics har lokationer i Horsens, Køge og Herning. 

Preben Borregaards evne til at skabe gode, vedvarende relationer til sine kunder har været en vigtig byggesten for DKI Logistics. Ligeledes er Preben Borregaard innovativ, og han finder altid løsninger, der opfylder den enkelte kundes behov. Preben Borregaard er stadig administrerende direktør i DKI Logistics, og der er planer om fortsat vækst og effektivisering med udgangspunkt i automatiserede systemer og logistikløsninger.

Personligt vil Preben Borregaard fortsat gerne virke som business angel og tilbringe tid med familien, som tæller Kate Borregaard, der i mange år drev den succesrige frisørsalon Rolf Jonsson i Horsens og deres 3 piger – Line Borregaard, der er speciallæge på Skejby Sygehus, Katrine Borregaard, der er jurist ved KIRKBI A/S og Anne Borregaard, der er fysioterapeut på Horsens Sygehus – samt 3 svigersønner og i alt 8 børnebørn.

Har du spørgsmål, så kontakt os

70 20 24 08
sales@dki-logistics.dk

Har du set vores cases?

Se nogle af vores kunder og løsninger.