Kent Mau
27.04.2021

DKI Logistics første ansatte har 20-års jubilæum

1. april kunne Kent Mau fejre 20 års jubilæum hos lager- og transport-virksomheden DKI Logistics A/S, der har lokationer i Horsens, Køge og Herning.

Kent Mau var den allerførste, der blev ansat i virksomheden.

Han og Preben Borregaard, der stiftede virksomheden, kendte hinanden fra DSV, hvor de begge var ansat. Preben Borregaard var underdirektør, og Kent Mau var formand for et team af lagerfolk.

Hos DKI Logistics var Kent Maus første titel lagerchef. Gennem årene har han været med til at se virksomheden vokse fra den lille håndfuld ansatte, der begyndte sammen, til i dag 250 fuldtidsansatte. Der er snart sagt ikke den del af virksomheden, Kent Mau ikke har haft fingrene med i.

I dag har han titel af produktionschef med blandt andet ansvar for alt materiale, alle bygninger og alt vedligehold. DKI Logistics har 250.000 kvadratmeter under tag fordelt på 500.000 kvadratmeter grund. Desuden er han med til at optimere på virksomhedens processer, så de forskellige forretningsområder udvikles bedste muligt. Endelig er han også med, når der skal beregnes tilbud.

HAR DU SPØRGSMÅL? TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS

70 20 24 08
sales@dki-logistics.dk

Har du set vores cases?

Se nogle af vores kunder og løsninger.