9.05.2022

AA-rating til DKI Logistics A/S

Dokumenterer en solid virksomhed med økonomien i orden.

DKI Logistics A/S er blandt de mest solide virksomheder i dansk erhvervsliv.

Det dokumenterer vores AA-rating fra Dun & Bradstreet, tidligere Bisnode.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi er glade for, at vi med den fine rating kan dokumentere over for vores kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere, at det ikke bare er noget, vi siger, når vi siger, at DKI er en solid virksomhed, der er til at stole på.

Kun 22,3 % af alle danske virksomheder opnår AA-ratingen.

24,1% får A-rating, mens 2,7 % tildeles den højeste triple-A rating.

Det anderkendte kreditvurderingssystem, som ligger bag ratingen, blev lanceret i 1989 og karaktersætter en virksomheds betalings- og overlevelsesevne ud fra mere end 2.400 beslutningsregler.

Det sikrer markedets mest omfattende og træfsikre kreditvurdering. Resultatet præsenteres i form af en kredit-rating fra AAA til C.

I ratingen ses blandt andet på:

Grunddata:

Her ses på virksomhedens tilstand, det vil sige om den er aktiv, i betalingsstandsning eller under likvidation. Herudover indgår der information om, hvornår virksomheden er grundlagt, branche med mere.

Ejerforhold:

Det undersøges, om virksomheden er del af en koncern, og moderselskabets tilstand kontrolleres.

Økonomi:

Det vigtigste område i vurderingen af virksomheden. Der tages udgangspunkt i årsregnskabet. Betalinger Her ses på, om der foreligger betalingserfaringer på virksomheden.

Betalinger:

Her ses på, om der foreligger betalingserfaringer på virksomheden.

Bemærk, at logoet her på siden er et såkaldt live-logo. Det betyder, at det automatisk opdateres af Dun & Bradstreet hvert døgn, så det altid viser den aktuelle rating.

HAR DU SPØRGSMÅL? TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS

70 20 24 08
sales@dki-logistics.dk

Har du set vores cases?

Se nogle af vores kunder og løsninger.